2011 m. gruodžio 6 d., antradienis

Lėjos 3-asis gimtadienis

Savaitgalį (gruodžio 3d.)  Lėjai suėjo 3metukai. Iš vakaro, jai miegant, kambaryje prikabinau balionų ir ant lovos padėjau rankų darbo angeliuką (žr. ANGELĖLIS ). Tai buvo rytinė staigmenėlė ir pirma dovanėlė. Vėliau kartu puošėmė Kalėdinę eglutę. Sakote anksti? Bet gi mums tokia proga ;)  Kai eglutė papuošta -  laikas dovanoms. Neperkame pompastiškų, nereikalingų daiktų. Šį  kartą dukrytė džiaugėsi skėčiu ir raidžių medinėmis kaladėlėmis.
Po pietų miego, visi keliavome į naujai atsidariusią kavinę vaikams Charlie KIDS (Panoramoje). Mažoka ten vietos ir veiklos ne tiek daug: TV žiūrėjimas, mega kaladėlės, kelios didesnės mašinytės,  pieštukai ir  arkliukai suptis. Bet aptarnavimas ir maistas patiko. Privalumas tas, kad būnant Panoramoje, galėjome išbandyti ir kitas pramogas. Kurios beje nemokamos. Pasivažinėjome triratuku, pamatėme labai didelę gražią eglę, labiausiai patiko karuselė. Įkeliu foto, su akimirkomis iš gimtadienio Panoramoje.
   Mums svarbiausia, kad Lėja tikrai labai džiaugėsi. Buvo pilna įspūdžių ir vaikiško džiaugsmo. O ko mums, kaip tėvėliams, daugiau reikia ;)









1 komentaras:

  1. Su gimtadieniu Lejai - nuo musu seimos :)
    MEs Panoramoj jau irgi ten buvom, visai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti