2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Kalėdų Senelio laiškas

 Laišką Kalėdų Seneliui Lėja jau parašė. Kadangi žinau, kad Senelis dabar labai užimtas, nusprendžiau jam padėti. Kalėdų senelis telefonu man papasakojo kaip turi atrodyti laiškas, padiktavo ką turėčiau parašyti ir koks turi būti vokas. Pažiūrėkite kas gavosi ;)
 Kalėdų senelis sakė, kad tokius laiškus nori  parašyti ir kitiems vaikučiams, tik jis gali nesuspėti. Todėl prašo tėvelių pagalbos.

Laiškas Lėjai

Vokas parsisiuntimui Kalėdų senelio vokas. Voko fonas gali būti ir ne baltas, tai priklausys, ant kokio  lapo spausdinsite (šablonas pritaikytas A4 formatui).


Laiškas kitiems vaikučiams (be teksto), parsisiuntimui  Kalėdų senelio laiškas . Šablonas pritaikytas A4 formatui.


 Tiesiog galite šitą paveiksliuką įsikelti i Word'ą ir ten parašysite tekstą. Paskui belieka tik atsispausdinti. Arba atsispausdinus rašykite ranka.

Štai kaip atrodo atspausdintas laiškas ir vokas.



Pridedu paaiškinimą. Kai įsikeliate paveikslėlį į Word'ą, jį išsididinate kiek jums reikia, pagal paraštes. Tada nusistatote, kad paveikslėlis būtų po tekstu (Format- Picture- Layout- Behind Text). Pasirenkate norimą šriftą. Parašytą tekstą padalintate į du stulpelius, pareguliuojate eilutes, kad gražiai žiūrėtųsi.

Štai pabandžiau įdėti į Wordą ir parašyti.




6 komentarai:

  1. Nerealu :) Žaviuosi tavo idėjomis, super.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2011-12-14 15:16

    Voką siūlyčiau spausdinti vis dėl to ant A3 lapo, nes iš A4 mažokas gavosi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2011-12-18 20:41

    labai gražu, tačiau isikėlus i wordą niekaip nerandu kaip reikia pasidaryti kad galėčiau ant jo rašyti, gal galite patarti:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas2011-12-19 19:22

    Pridėjau paaiškinimą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas2011-12-20 00:38

    Ačiū labai!!! pasinaudojau idėja. Tik nesugebėjau teksto taip gražiai "išlenkti", kaip Lėjos laiške, bet čia jau smulkmenos :-)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškas2011-12-21 16:29

    Dar vienas variantas. Iškirpkite lapą, pagal knygos šabloną. Parašykite tekstą ranka ir priklijuokite prie šios knygutės. Bus dar įdomiau , 3D ;)

    AtsakytiPanaikinti