2011 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

5 PAMOKA Kaip parsisiųsti "Freebies" ?

Kaip parsisiųsti "Nemokamų"?

Pirmiausia, atsidarote puslapį, kuriame yra „Nemokamų“ (3 pamoka). Susirandate nuorodą į „Freebies“. Kai kuriose svetainėse "Freebies" būna susikirstyti į  QP, rinkinius, raides, templates, mini albumus ir kt. Taip jūs sutaupysite laiko, jei žinote, ko tiksliai ieškote.
Pvz. Aš šiuo atveju pasirinkau QP, todėl ekrane matosi tik nemokami QP.

Pasirinkus norimą „Freebies“ paveikslėlį, dažniausiai pateikiama nuoroda į autoriaus blogą (Download freebie from designer‘s website; envoyer par ir pan. ) iš kur ir bus galima parsisiųsti darbelį. Pvz.



Kai patenkate į autoriaus blogą, tada skaitote jo puslapį leisdamiesi žemyn ir ieškote savo paveikslėlio. Arba tiesiog atsidarę mėgstamo dizainerio blogą ieškote kitų „Freebies“. Kartais bloguose būna išskirta tema "Freebies", bet dažniau reikia skaityti autoriaus blogą ir archyvuose tikėtis rasti "nemokamų". Dažnai autoriai "Freebies" deda kartu su naujo produkto pristatymu. Todėl, jei nėra išskirta tema "Freebies", žiūrėkite autorius darbus ir gal pavyks rasti kažką nemokamo.

Parsisiuntimo nuoroda dažniausiai dedama po arba virš „Nemokamo“ paveikslėlio ir  slepiasi  po užrašais:
Angliškai
  • Here
  • Download
  • Download Here
  • Papers ( kai leidžiama parsisiųsti tik pateiktus fonus)
  • Elements (kai leidžiama parsisiųsti tik pateiktus elementus)
  • ir kt.
Prancūziškai
  • Telecharger
  • Telecharger Ici
  • Ici
  • Envoye par
  • ir kt.
                 Pvz.      







Dažniausiai šie užrašai būna pažymėti kita spalva arba išskirti kitu šriftu.  Neskubėkite spausti šių nuorodų nepaskaitę informacijos. Dažnai, panašiais žodžiais autoriai iš savo blogų nukreipia skaitytojus į parduotuves.Tekste turi būti kalbama apie „Freebies“.
Kai kur tiesiog reikia paspausti tiesiai ant pačio paveikslėlio ir pateksite į siuntimo nuorodą.
Kartais rinkiniai būna suskaidomi į dalis ( fonai, raidės, elementai), todėl norint atsisiųsti pilną rinkinį, reikės spūstelėti kelias pateiktas nuorodas. 

 Kai suradome tinkamą nuorodą, toliau:
  1. Spragtelėjus ant nuorodos, pakliūsite į siuntimo sistemos puslapį. Kai kuriuose puslapiuose leidžiama pasirinkti siuntimo sistemą. Tačiau dažniausiai naudojamasi kuria nors viena.  Viršutiniame dešiniajame kampe galite pasirinkti kalbą.    


    2.     Spaudžiate „Download Now“
Pastaba. Kartais čia papildomai būna prašoma įvesti slaptažodį. Jį autorius būna nurodęs prie to paveikslėlio, reikia tik teisingai įrašyti.
  1. Spaudžiame Slow download .Įsijungs sekundinis laikmatis, palaukite kol jis baigsis.
  1. Pasibaigus laikmačiui, atsiranda nuoroda „  Dowload file now“, paspauskite ją.

  1. Spauskite  „Save“ ir pasirinkite dokumentą, kur norite išsaugoti savo siuntinį.
  1. Išsaugota grafika bus suarchyvuotame faile, todėl norint atsidaryti,  reikės  išarchyvuoti. Pvz. Taip atrodo išarchyvuoti  failai (geltonos papkės).  


Sutinkamos ir kitos siuntimosi programos.
Pvz.
1. Spaudžiame бесплатно, įsijungs sekundmatis.

Dažnai, naudojantis nemokama siuntimo programa,  vienu metu galima parsisiųsti tik vieną failą. Kitą failą bus galima siųstis tik po tam tikro laiko. Todėl neišsigąskite, jei pamatysite tokius užrašus, tai reiškia, kad bandykite šiek tiek vėliau.




Po tam tikro laiko galėsite vėl siųstis. Palaukite iki kol rodys 0 ir tada spauskite Regular Download.

PATARIMAS. Nesiųskite bet ko ir iš bet kur. Nespauskite bet kur, jei nesate tikri. Būkite atsargūs, nes galite parsisiųsti virusų. Jei nesuprantate kalbos, nepamirškite naudotis google vertėju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą