2012 m. balandžio 6 d., penktadienis

Karoliukas jau didelis vyras

Neseniai atšventėm Karoliuko 1-ąjį gimtadienį, o aš vis nerandu laiko pasidalinti gimtadienio džiaugsmais ir aišku pirmųjų metų pasiekimais.
Ką gi mūsų vyrukas jau moka ? :
* nuo 10mėn. pradėjo vaikščioti, nuo 11mėn. lakstyti.
* turime dar tik tris dantukus, du pilnai išdygę ir vieno pusė ;)
* moka pats nulipti nuo lovos
* savaitė iki gimtadienio išmoko pasakyti savo vardą, tiksliau atkartoti. Mes būna sakom, Karoli, ateik čia, ar darką nors... O jis eina ir sako, Karoli, Karoli ;) Pirmą kartą negalėjom patikėti, bet paskui ėmė kartoti vis dažniau. Aišku, nelabai kam ir gyrėmės, sakom nepatikės. Seneliai irgi negalėjo patikėti, galvojo, kad tai mums, kaip tėvams, girdisi, kas nori girdėtis. Bet kai išgirdo patys, tada ilgai stebėjosi.
* Jau bando kartoti skiemenis. Kartais tarsi visai netyčia pavyksta atkartoti net sudėtingus žodžius. Kartą sakau, oj, kokia gera mūsų sesė. O jis ir sako, GEJA. Močiutė pro langą rodė pravažiuojančias mašinas, paskui sako žiūrėk čia vėliava. O jis bampt ir atkartojo, VĖJAVA. Nesuprantam, kaip jam taip išeina, nes taip kalba tik savo kalba. Iš suprantamų žodžių sako mama, tete, baba, Karolis, niam niam, ne, a-a-a, ate. Visa kita savo kalba.
* Per savo gimtadienį išmoko gerti per šiaudelį.


2 komentarai:

  1. Mane visada labai stebina ir vis dar stebina kaip greitai auga draugių vaikai... :) Banali, bet vienintele mintis kai pamatau tuos dičkius :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bitute, kai neturejom vaikų, tai atrodė, kad draugų vaikai auga tikrai greit. Bet dabar kai turim saviškius, irgi stebimės pastoviai, kokie jau jie dideli ;)

    AtsakytiPanaikinti