2012 m. vasario 9 d., ketvirtadienis

Dizainerė Jofia Devoe

Nusprendžiau sukurti dar naują temelę, kurioje bandysime susipažinti su dizaineriais, jų ir jų pasekėjų darbais. Taigi šiandien pristatau dizainerę Jofia Devoe. Jos darbelius atradau visai neseniai. Gal todėl, kad iš tiesų pirmieji autorės darbai nepatraukė mano dėmesio, bet paskutinieji gana įdomūs.

Labai gaila, kad autorė dar vis neturi jokio savo dienoraščio. Pergyvena dėl savo anglų kalbos, todėl nedrįsta viešai rašyti. Vis gi pavyko surasti šiek informacijos, nors kiek ši informacija teisinga, tikr
ai sunku pasakyti. Tiesiog pasidalinu tuo, ką pavyko rasti skrebininkių forumuose.
Dizainerė Jofia Devoe (gim. 1981 04 01 ) gyvena Lenkijoje. Šeima: vyras Martinas ir sūnus Kajetanas. Nors kitur radau kitą sūnaus vardą ;)  Per artimiausius keletą metų, tikisi sūneliui padovanoti brolį ar sesutę. Digiscrapbooking'as jos gyvenime atsirado kažkur nuo 2007m. Nuo tada tapo priklausoma. Dabar tai  ne tik aistra, bet ir darbas.
   Dizainerė yra baigusi menų mokyklą. Penkerius metus mokėsi įvairių menų, grafinio dizaino, tapybos, fotografijos, drožybos, dizaino ir meno istorijos ir kt.
   Taip pat turi turizmo bakalauro laipsnį.
   Laisvalaikį mėgsta leisti su šeima ir draugais. Kadangi daug laiko praleidžia prie kompiuterio, tai patinka ilgi vaikščiojimai, kelionės, pasivažinėjimai dviračiu,  patinka šokiai, jodinėjimas žirgais.
Čia rasite autorės darbelius, nuo pirmųjų bandymų iki dabartinių grožybių. Autorės skrebukų galerija.
Dabar geriau keliaukime į parduotuvę ir pasigrožėkime autorės rinkiniais ir skrebukų pavyzdžiais. Manau, kad ateityje  tikrai įsigysiu šios autorės ne vieną rinkinuką.














3 komentarai:

  1. Jofijos skrebukus ir identisko stiliaus digi skrebukus jau seniau buvau aptikus rodos gal net tame paciame forume/galerijoj.
    Pirma verta pamineti kad as esu pagrinde tradicinio skrebo gerbeja. Antra, jei atvirai man pasakyti savo nuomone...tokie skrebukai man vienareiksmiskai 'ne'. Tai sakau nenuvertinti tokio stiliaus darbeliu, ir nuosirdziai noreciau uzvesti diskusija sia tema.
    Kodel man ne? Cia grynai skonio reikalas, bet todel kad tokiuose fantastiniuose digi skrebukuose zmogus esa 'iskirptas' is naturalios aplinkos ir pasodintas i ivairias fantastines, a lia stebuklu salies aplinkas; Vaikai skraido su drugeliais, kovoja su slibinais....tame nera jokiu saklnu realybeje. Kam man savo vaikam proboguoti fantastini gyvenima kuris neivyko. O va vaiku literaturai tai labai net tinka, tik ne mano seimos albumam ;)
    Mane skrebas zavelo ir iki siol zavi tame kad tai metodas kuriuo iamzinu musu gyvenima reportaziniu/dokumentiniu stiliumi: dziaugsmus, sunkumus, naujus pasiekimus...visas asaras, krauja ir dziaugsma. Nesiekiu pabegti nuo realybes o ja iamzinti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Malonu,Irma, kad nepatingėjot išsakyt savo nuomonę. Man irgi labiau patinka realistinio stiliaus darbeliai, daugiau tokius ir kuriu. Šito stiliaus darbeliai tikrai kitokie. Tarsi piešiniai iš stebuklinės pasakos ;) Iš kitos pusės, juk vaikystė ir yra tam, kad svajotume, kad nusikeltume ten, kur niekas nebuvo. Jei paklaustume vaikų, kažin ką jie pasakytų. Manau, kad maniškė vietoj mano kuklaus minimalistinio skrebuko, tikrai pasirinktų šį,išgalvotą,pagražintą.
    Pilnai sutinku, kad tai skonio reikalas. Bandysiu pateikt skirtingų stilių dizainerių. Nors pastebėjau, kad šio stiliaus darbai gana populiarūs ir yra nemažai kuriančių.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O man, kaip tradicinukei, visgi kartai norisi padaryt kazka tokio: "iskirpt" vaikus ir patalpinti kad ir i paskutini pas tave parodyta digi skebuka. O tas su musmire - pati paguleciau tokioj pozoj, jeigu man kas toki skrebuka pazadetu :D. Kartais yra istorija, kuria nori iamzinti, bet kartai buna tiesiog grazi nuotrauka, pvz, is studijines fotosesijos, kuri siaip pati saviame yra tiesiog iskirpta is gyvenimo ir daryta delgrozio. Tad tokia mielai padaryciau sitokio fantastinio styliaus :D
    Man labai patiko :) Oho, kiek zmones turi fantazijos :D

    AtsakytiPanaikinti