2012 m. gegužės 8 d., antradienis

Žemuogėmis kvepiantis dienoraščio fonas


Įdomu buvo išbandyti savo jėgas ir sukurti kažką savo. Taigi jūsų teismui, vasariškas, kvepiantis žemuogėmis 100 darbų puslapis.

Blogo fonas


Blogo užrašas

Teko pavargti su ismatavimais ir įdėjimu. Kažkas  toje vietoje dar nelabai aišku... Taip pat negaliu niekaip išcentruotai įdėti pavadinimo. Bet nepasiduosiu.

Kol kas, tai pirmas bandymas. Jei pavyks viską išsiaiškinti, pasidalinsiu su Jumis, kaip susikurti savo blogui naują foną.





10 komentarų:

  1. Labai patinka sis naujasis "rubelis" toks gaivus ir vasariskai skanus! butu smagu, jai pasidalintum kurybos patirtimi, nes man norisi kazko sau naujo, bet deja siuos reikaluose visiskai nesiseka..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai labai mielas, šiltas ir gaivus fonas :) Pamačius nustebau, labai maloniai, ir netgi nusišypsojau, nes tikrai labai jaukus jis :)
    Taip pat lauksiu pamokų kaip jį pasidaryti (išmatavimų ir pan.) ir žinoma, kaip įkelti šiame puslapyje :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. P.S. Mažas pastebėjimas, draugiškas (galit neskelbti šio komentaro), manau, kad visgi antraštė "100 darbų" gražiau būtų, jog būtų parašytas lietuviškomis raidėmis.. Aišku čia tik mano tokia subjektyvi nuomonė, bet asmeniškai man tai atrodytų daug gražiau :) Tik, neįsižeiskit už tokį mano komentarą, tiesiog, tai draugiškas patarimas, paskatinimas ar jei norit kritika. ar į tai atsižvelgsit - tai jau jūsų asmeninis reikalas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, Jūrate,už pastebėjimus. Ar Jūs turėjote omenyje, kad 100 užrašyti raidėmis, ar tiesiog atrodo, kad ant raides U nera nosinės. Nosinė ten yra, tik būsiu nelabai vykusiai uždėjusi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš tikrųjų kalbėjau labiau apie Ų, nemanau, kad verta keisti skaičiuką žodžiu, nes bent jau aš žinau jūsų logotipą (ar kaip čia pavadinti) būtent "100 darbų" ir manau, kad tai ir yra jūsų išskirtinumas :)

      Panaikinti
    2. Tik dabar pastebėjau, kad Ų su nosine, bet kai užrašas mažas jis atrodo kaip U raidės pratęsimas :)

      Panaikinti
  5. Padariau pakeitimus užrašo, bet kažkas negerai su ryškumu. Aiškinsimės kodėl.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smulkus užrašas, asmeniškai man, atrodė gražiau :) Tik norėjosi, kad jis būtų puslapio viduryje :)

      Panaikinti
  6. Sutinku Jurate su Jusu mintimis. Vargstu su iv. nustatymais, kazkodel iscentruoti neiseina, arba vaizdo ryskumas prastas, neperprantu kol kas...

    AtsakytiPanaikinti